BLIV AMBASSADØR FOR KONRAD KASKELOT

Konrad Kaskelot er en lille nyopstartet familievirksomhed fra efteråret 2019. Hos Konrad Kaskelot designer vi søde, sjove og skønne plakater, som du kan købe her på webshoppen. Plakaterne er perfekte til børneværelset, men appellerer både til små og store.

Henvendelse om samarbejde
Vi modtager jævnligt henvendelser på mail, Instagram og Facebook fra søde folk, der kontakter os med henblik på samarbejde. Det er vi glade for og stolte over, for det må jo betyde, at folk finder Konrad Kaskelot og ikke mindst vores produkter interessante.

Ambassadør for Konrad Kaskelot
Vi vil prøve at strukturere vores marketing via samarbejdspartnere, og derfor kan man nu ansøge om at blive ambassadør for Konrad Kaskelot.

Hvem kan blive ambassadør for Konrad Kaskelot?
Du er Instagrammer, Youtuber, Facebooker eller blogger. Bemærk både ”professionelle influencers” og ”private brugere” af de nævnte sociale medier opfordres til at søge.

Dit tema
Det er ikke så attraktivt for os, hvis dit tema og dine posts omhandler jagt og motorcykler (ikke at der er noget galt med det), men vi foretrækker noget, som passer til vores brand så som: børneværelse, børnemode, babyliv, familielivet og dagligdagen med mindre børn (0-8 år).

Din målgruppe/typiske følgere
Er forældre, børnefamilier, enlige forældre, regnbuefamilier – ja alle de mange skønne kombinationer der findes.
Selvom du måske ikke lige falder ind i den typiske kategori, vi søger – så kontakt os alligevel – det skader aldrig at spørge.

Antal følgere
Vi har tidligere lavet samarbejde med influencers med mange tusind følgere og samarbejdet med ”private” brugere af sociale medier med langt færre følgere. Begge dele kan være relevante for os og vurderes fra gang til gang – så ansøg gerne.

Hvad laver en ambassadør for Konrad Kaskelot?
Arbejdet er lidt forskelligt alt efter om din kanal er Instagram, Facebook, Youtube eller blog.

Det kan fx være:

  • Blogindlæg med anmeldelse, test + fotos
  • Instagram post/story med branding i forhold til plakat og brug af vores hashtag
  • Konkurrence/giveaway på Facebook eller Instagram
  • Reklame for rabatkode til vores webshop hvor du optjener kommission pr. solgt plakat

Hvad tjener man som ambassadør for Konrad Kaskelot?
Afregningen vil typisk være i form af produkter fra Konrad Kaskelot.

Hvordan ansøger man om at blive ambassadør for Konrad Kaskelot?
Du udfylder formularen og venter på at høre fra os. Det kan godt tage et par dage, før vi kontakter dig med svar – så bliv ikke nervøs eller utålmodig.

 

Ansøg om at blive ambassadør for Konrad Kaskelot

Konrad Kaskelot behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Se vores information omkring dette her:
https://www.konradkaskelot.dk/cookie-og-persondatapolitik/

 

Vi modtager en del ansøgninger, og vi kan desværre ikke sige ja til alle. Men vi gemmer dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig igen, hvis vi har brug for dig.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Mange hilsner Helle
Konrad Kaskelot

Underskrift