FORTRYDELSESRET OG RETURNERING

Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, skal det gerne ske hurtigst muligt for at sikre, at vi ikke sender ordren afsted. Giv os gerne besked på mail info@konradkaskelot.dk eller telefon 61 77 92 49.

Se også afsnittet omkring fortrydelsesret og returnering.

Fortrydelsesret og returnering

Når du handler hos www.konradkaskelot.dk, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder dit køb. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du, har modtaget din vare.
I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Venligst kontakt kundeservice på mail info@konradkaskelot.dk eller på telefon 61 77 92 49. I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os besked om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Vi tager kun varen retur, hvis den er i samme stand og emballering som ved modtagelse.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Når vi modtager din returforsendelse, sørger vi for at tilbagebetale det indbetalte beløb indenfor 14 dage. Er der sket en forringelse af varens værdi, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Bortfald af fortrydelsesret/returret
Der er ikke fortrydelsesret/returret på fødselsplakater – da det er et produkt der er ændret eller rettet til efter kundens ønsker.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Konrad Kaskelot
Lundgårdsparken 30
DK-7490 Aulum
Husk at mærke pakken ‘RETUR’.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Tilføj evt.:”mod forudgående aftale.”

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal venligst vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen – på den måde går ekspeditionen meget hurtigere. Venligst bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Konrad Kaskelot
Lundgårdsparken 30
DK-7490 Aulum
Husk at mærke pakke ‘RETUR’.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Venligst bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.