FORTRYDELSESRET OG RETURNERING

Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivetbestilling, skal det gerne ske hurtigst muligt for at sikre, at vi ikkesender ordren afsted. Giv os gerne besked på mail info@konradkaskelot.dkeller telefon 61 77 92 49.

Se også afsnittet omkring fortrydelsesret og returnering.

Fortrydelsesret og returnering

Når du handler hos www.konradkaskelot.dk, har du 14 dagesfortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder dit køb.Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du, har modtaget dinvare.
I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i énordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flerepartier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked om, at du ønskerat fortryde dit køb. Venligst kontakt kundeservice på mailinfo@konradkaskelot.dk eller på telefon 61 77 92 49. I din besked skaldu gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af dinfortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse afvaren uden samtidig at give os besked om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødigforsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker atfortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse medtilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varener pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktetfor varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuelforringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad derer nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, denfungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvisdu prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad derer beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at duved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbetretur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage helekøbsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysiskbutik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Vi tagerkun varen retur, hvis den er i samme stand og emballering som vedmodtagelse.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Når vi modtager dinreturforsendelse, sørger vi for at tilbagebetale det indbetalte beløbindenfor 14 dage. Er der sket en forringelse af varens værdi, som duhæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Bortfald af fortrydelsesret/returret
Der er ikke fortrydelsesret/returret på fødselsplakater – da det er et produkt der er ændret eller rettet til efter kundens ønsker.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Konrad Kaskelot
Lundgårdsparken 30
DK-7490 Aulum
Husk at mærke pakken ‘RETUR’.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevereden personligt på ovenstående adresse. Tilføj evt.:”mod forudgåendeaftale.”

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal venligst vedlægge en kopiaf ordrebekræftelsen – på den måde går ekspeditionen meget hurtigere.Venligst bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav ellerpakker sendt uden omdeling.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Voresreklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjeningaf produktet / ydelsen.
Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis dureklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vilreklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Konrad Kaskelot
Lundgårdsparken 30
DK-7490 Aulum
Husk at mærke pakke ‘RETUR’.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, sådetaljeret som muligt. Venligst bemærk, at vi ikke modtager pakker sendtpr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling.
Husk, at varen altidskal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvitteringfor afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.