KONRAD KASKELOT & KONRADS KREAHJØRNE

Hvem er vi?

I efteråret 2019 blev www.konradkaskelot.dk lanceret. Vi havde i en del år gået med drømmen om at åbne vores helt egen webshop med salg af plakater, og 2019 var året, det skulle være.

Personerne bag www.konradkaskelot.dk er familien Høgild Rasmussen, der består af Helle, Mikael samt ungerne William, Victoria og Isabella.

Det var en stor beslutning for os alle. Helle sagde sit gode faste trygge job op for at satse fuldtid på virksomheden og webshoppen. Det er også Helle, som passer webshoppen, vores Facebook og Instagram og yder den bedste kundeservice til alle vores skønne kunder.

Mikael passer til dagligt sit job som Marketing Specialist hos en større dansk virksomhed. Derudover står han for drift og udvikling af webshoppen og hjælper til, hvor der er behov. Men hans vigtigste del i forhold til Konrad Kaskelot er at designe og tegne nye plakater – så vi altid har noget nyt, spændende, nuttet og skønt at tilbyde vores kunder.

I vinteren 2021 blev Konrads Kreahjørne en del af Konrad Kaskelot. Vi er i gang med at udvide vores sortiment med krea- og hobbyprodukter, og vi tilføjer løbende nye varer til vores webshop.

SOME

Konrad Kaskelot (plakater)
https://www.instagram.com/konradkaskelot
https://www.facebook.com/konradkaskelot

Direkte link
https://www.konradkaskelot.dk/shop


Konrads Kreahjørne (krea- og hobbyprodukter)
https://www.instagram.com/konradskreahjoerne
https://www.facebook.com/konradskreahjoerne

Direkte link
https://www.konradkaskelot.dk/konradskreahjoerne

 

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, gode idéer eller andet på hjertet.

De bedste hilsner

Familien Høgild Rasmussen

Underskrift

GOODIEBAG

Goodiebag fra Konrad Kaskelot & Konrads Kreahjørne indeholder søde børneplakater og fine kreative julematerialer, der fx egner sig til kalendergaver.

Indhold:
2 A4 plakater
1 sæt sjove snemænd
1 sæt jule-klippepakke
1 sæt kreativt minikit – figurer med store øjne